Natascha NiewoldAdvocaat

Natascha Niewold

Valegis portret 2016-3418 web

Natascha Niewold is inmiddels ruim 10 jaar werkzaam als advocaat. Na haar studie en het begin van haar carrière in het noorden van het land, is zij in 2011 bij Valegis Advocaten beland. Toen nog in de regio Den Haag, inmiddels houdt zij kantoor in Amsterdam.

Natascha is gespecialiseerd in het arbeidsrecht in brede zin. Zij adviseert ondernemingen, instellingen en particulieren over allerlei juridische problemen op de werkvloer. Als het nodig is, procedeert ze daar ook over. Natascha heeft in 2013 de PALA (de Post Academische Leergang Arbeidsrecht) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam cum laude afgerond.

In de afgelopen jaren heeft Natascha zich steeds verder in het privacyrecht verdiept. Zij heeft in 2018 de opleiding ‘Certified Data Protection Officer (CDPO)’ van IIR cum laude afgerond.

Natascha is actief betrokken (geweest) bij verschillende verenigingen en stichtingen. Zij is momenteel onder meer lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA), de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam (VAAA), de Vereniging Privacyrecht (VPR), Nederlands Genootschap Functionarissen Gegevensbescherming (NGFG) en de International Association of Privacy Professionals (IAPP).

Rechtsgebieden

  • Arbeidsrecht
  • Medezeggenschapsrecht
  • Privacyrecht

Contact

T: + 31 (0)6 12 11 61 77
E: n.niewold@valegis.com

Onze teamleden