Vestiging Den Haag

PRIVACY ADVOCATEN DEN HAAG

Valegis is een ervaren advocatenkantoor in Den Haag met een specialisatie in privacyrecht. Het goed bereikbare kantoor van Valegis is strategisch gelegen, direct aan de toegang tot Den Haag, in het Beatrixkwartier, het belangrijkste zakendistrict van de stad en thuisbasis van diverse multinationals.

Een vraag omtrent privacyrecht? Onze privacy advocaten zijn u graag van dienst. Vul het contactformulier op deze pagina of bel ons op 070-3196040.

CONTACT

ROUTEBESCHRIJVING DEN HAAG

Auto

Vanuit Rotterdam / Delft Rijksweg A13
Bij het knooppunt Ypenburg de A13/E19 richting Amsterdam volgen. Op het knooppunt Prins Clausplein de A12 richting Den Haag volgen. Op de A12 neemt u afslag 3 (Bezuidenhout). Bovenaan de afslag slaat u rechtsaf naar de Schenkkade om direct bij de eerste stoplichten linksaf te slaan naar de Prinses Beatrixlaan. U ziet aan uw rechterhand het World Trade Center en na ongeveer 200 meter slaat u rechtsaf voor de parkeergarage van het WTC.

Vanuit Amsterdam Rijksweg A4
Op de A4 afslag 8 (Den Haag / Utrecht) nemen. Volg op het knooppunt Prins Clauslaan de A12 richting Den Haag. Op de A12 neemt u afslag 3 (Bezuidenhout). Bovenaan de afslag slaat u rechtsaf naar de Schenkkade om direct bij de eerste stoplichten linksaf te slaan naar de Prinses Beatrixlaan. U ziet aan uw rechterhand het World Trade Center en na ongeveer 200 meter slaat u rechtsaf voor de parkeergarage van het WTC.

Vanuit Utrecht Rijksweg A12
Op de A12 neemt u afslag 3 (Bezuidenhout). Bovenaan de afslag slaat u rechtsaf naar de Schenkkade om direct bij de eerste stoplichten linksaf te slaan naar de Prinses Beatrixlaan. U ziet aan uw rechterhand het World Trade Center en na ongeveer 200 meter slaat u rechtsaf voor de parkeergarage van het WTC.

Openbaar vervoer

Voor een routebeschrijving met het openbaar vervoer, kijk op www.9292ov.nl

Te voet vanaf Centraal Station Den Haag
Verlaat het Centraal Station via de zijkant (uitgang Anna van Buerenstraat) en volg de weg langs de Koninklijke Bibliotheek tot u bij de grote weg komt. Bij de stoplichten steekt u over richting tramhalte. Na 50 meter lopen ziet aan uw linkerhand het World Trade Center.